Welkom op de site van Groen Installaties!

Groen Installaties is een bedrijf met een rijke geschiedenis dat zich heeft ontwikkeld tot een begrip in de regio.
Een bedrijf waar de klant centraal staat en een vertrouwde allround installateur is voor bedrijven en particulieren. Met onze vakbekwame medewerkers staan wij garant voor een installatie van zeer hoge kwaliteit!

Door middel van uitstekend advies en vriendelijke klantgerichtheid creƫren wij een prettige werksfeer waar zowel de monteur als u als klant profijt van heeft.
Naast de "reguliere" installatietechniek zijn wij ook volop bezig met de toekomst. Daarom richten wij ons ook op duurzame installatietechniek en energiebesparing. U kunt dus ook bij ons terecht voor warmtepompen, zonnepanelen of zonneboilers.

Wilt u een goed verzorgde installatie met een uitstekende service of vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en ervaar waar Groen Installaties al meer dan 70 jaar voor staat!

Asbest eraf, zonnepanelen erop!
U kunt hier onze brochure bekijken waarin we samen met Bouwbedrijf Scheenstra en Van den Akker asbestsanering de mogelijkheden beschreven om met subsidie asbest te laten verwijderen en zonnepanelen op het dak te plaatsen.
Deze regeling is bedoeld voor agrarische ondernemersDe overheid heeft voor 2013 ca 30 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld. MAAK ER GEBRUIK VAN!
Informeer naar de mogelijkheden!!

Tevens kunt u gebruik maken van het gunstige 6%btw tarief op arbeid!!!Kijk bij Acties voor diverse aanbiedingen!
Ruime keus in pelletkachels!